Over Clubbereik

51
opdrachtgevers
4000
geholpen bestuurders of pr-functionarissen
8,4
gemiddelde beoordeling (8,4)

Even voorstellen..

Nederland telt ruim 27.000 sportverenigingen, waar meer dan 4,4 miljoen mensen sporten. 1,5 miljoen vrijwilligers hebben de taak om de verenigingen succesvol te laten functioneren. Communicatie richting de vele doelgroepen die sportverenigingen hebben, levert een essentiële bijdrage aan de manier waarop dit gebeurt.

 

Clubbereik brengt de specialistische werelden van het communicatievak en de sportvereniging samen. Met verschillende diensten kunnen verenigingen worden geholpen hun communicatie succesvoller en gemakkelijker in te richten. De diensten van Clubbereik variëren van inspiratiesessies en workshops tot handboeken en online ondersteuning.

 

Clubbereik is een dienst van communicatieadviesbureau Meer Bereik, dat is opgericht door Martin van Berkel. Naast eigenaar van Meer Bereik is Martin Manager Communicatie en Media bij de Nederlandse Volleybalbond

 

Vrijwel dagelijks is Martin actief met het communicatievak en de amateursport. Hij werkte eerder 12 jaar als communicatieadviseur voor Rotterdam Sportsupport en ondersteunde al vele sportverenigingen met hun communicatie. Hij schreef onder andere de boeken Handboek Communicatie voor sportverenigingen en Handboek Social media voor sportverenigingen. Met Clubbereik wil Martin bestuurders, pr-functionarissen en andere vrijwilligers aan de hand van advies, begeleiding, inspiratie en praktische voorbeelden en handvatten helpen sportverenigingen doordacht en succesvol te communiceren.

Martin_over-ons